Prenumerera på städhjälp med vårt

Städabonnemang

Vi är på Upplän städ erbjuder en provstädning med låga priser och gratis fönsterputsning en gång om året till alla våra abonnemang kunder.

Låt oss ta hand om städningen i ditt hem eller på ditt kontor! Vi vet hur svårt det kan vara att få tiden att räcka till och därför vill vi hjälpa dig med din vardag. Abonnera på städning precis så ofta som du behöver via vårt städabonnemang. Vi erbjuder städning varje vecka, varannan vecka, en gång i månaden eller precis så ofta du behöver.

Regelbunden städhjälp med städabonnemang

Regelbunden städhjälp i Uppsala

Med vårt städabonnemang får du regelbunden städhjälp i Uppsala med omnejd. Vi på Upplän Städ tillhandahåller högkvalitativa dagliga eller veckovisa tjänster inom städning för privatperson och företag.

Många av våra kunder abonnerar på veckostädning medan andra anlitar oss mer sällan eller vid behov. Vårt abonnemang ger möjlighet till veckovis, varannan vecka eller månadsvis städning av hem eller kontor.

Anlita städhjälp med en bra känsla i magen! Vi utför tjänster med respekt, engagemang och på schyssta villkor. Våra medarbetare har skrivit på ett sekretessavtal och kan uppvisa ett behörighetskort vid varje städtillfälle. Vi har även fasta rutiner för hur vi hanterar nycklar, larmkoder och andra personliga uppgifter. Allt för våra kunders trygghet.

Boka städhjälp när det passar dig

Ett hemserviceabonnemang innebär att vi städar regelbundet, men du kan givetvis boka tid för enstaka städtillfällen när det passar dig. Enstaka städtillfällen bokas smidigt och enkelt via vår hemsida.

Våra arbetstider är normalt vardagar kl. 08.00-16.30 samt helgdagar och röda dagar kl. 11.00-18.00. Vid andra behov har vi möjlighet att anpassa våra arbetstider, kontakta oss så berättar vi mer!

Ombokning är möjligt om det sker i god tid, kontakta oss så hjälper vi till att hitta ett nytt tillfälle som passar bättre.

Boka städhjälp när det passar dig