Professionellt städföretag städar bussar

Fordonsstädning i Uppsala

Vi förstår vikten av att hålla fordon för kollektivtrafik och passagerare rena och i gott skick och erbjuder därför våra professionella städtjänster för såväl bussar, tåg, passagerarfärjor och flygplan.

Upplän Städ erbjuder skräddarsydda städtjänster som bidrar till postitiv kundupplevelse och optimal säkerhet i kollektivtrafiken. Våra erfarna medarbetare är experter på tekniker och metoder som bidrar till högkvalitativ städning med ett resultat som överträffar dina förväntningar. Med vår hjälp kan ni erbjuda en trivsam miljö för er personal och för passagerare som väljer att resa med ert företag.

Kontakta oss för mer information och för en kostnadsfri offert skräddarsydd efter era behov och budget.

Skicka en bokningsförfrågan

Vad ingår vid fordonsstädning?

Vi anpassar städningen utifrån typ av fordon, samt utifrån era individuella behov. Vanligtvis ingår rengöring av ytor som golv, sägen, paneler och armstöd, rengöring av fönster, rengöring av toaletter, avfallshantering och byte av soppåsar samt desinficering och doftbehandling vid behov. Utöver grundläggande tjänster kan du välja till exemeplvis djuprengöring av mattor och/eller säten samt mer omfattande rengöring av utvalda områden.

När du anlitar oss för städning av transport och fordon kommer vi tillsammans överens om vilka tjänster som ska ingå för just era fordon.

Städföretag i Uppsala erbjuder en mängd olika städtjänster

Boka fordonsstädning i Uppsala

Boka fordonsstädning hos oss! Kontakta oss redan idag för att få en kostnadsfri offert anpassad efter era behov. Vi kommer gemensamt överens om vilka tjänster som ska ingå, hur ofta vi ska städa samt vilken veckodag eller vilka tider som passar bäst för er.

Våra professionella medarbetare ser till att era fordon hålls rena och fräscha, så att er personal och era kunder kan vistas i en trevlig och inbjudande miljö. När du anlitar oss kan du känna dig helt trygg med att våra lokalvårdare städar med största noggrannhet och använder sig av rengöringsmedel och metoder som är skonsamma för så väl människa som miljö.

Lämna en bokningsförfrågan i vårt onlineformulär eller kontakta oss via telefon eller e-post.

Vanliga frågor om fordonsstädning

Vilka typer av fordon kan vi städa?

Vi städar alla typer av persontransportfordon, så som flygplan, bussar, tåg, passagerarfärjor mm.

Hur ofta rekommenderas fordonsstädning?

Hur ofta fordonet bör städas är varierande beroende på typ av fordon, användarintensitet och andra specifika behov. Vi erbjuder skräddarsydda planer för städning baserat på behov, preferenser och fordon.

Vilka rengöringsmedel används?

Vi använder professionellt framtagna rengöringsmedel som är effektiva för städning utan att vara skadliga för vare sig människor eller miljön.

Erbjuds garanti på fordonsstädning?

Vi vill såklart alltid att våra kunder blir nöjda med vår städning och erbjuder därför kvalitetsgaranti på tjänsten. Skulle ni mot förmodan inte bli nöjda med vårt arbete åtgärdar vi bristerna så snart som möjligt.

Lokalvård av tågvagn ger trevligare miljö för resenärer

Därför ska du välja professionell fordonsstädning i Uppsala

Hög kvalitet på städningen ger personal och resenärer en ren och trivsam miljö att vistas i. Att färdas tryggt och säkert är såklart det viktigaste, men vi vet att fräscha och välstädade fordon uppskattas mycket av pendlare och resenärer.

Spara tid vid rengöring av transportfordon genom att anlita ett professionellt städföretag för tjänsten. Vi på Upplän Städ erbjuder effektiva städtjänster som utförs av erfaren och kunnig personal. Med väl beprövade metoder och effektiva rengöringsmedel går städningen snabbare och du sparar både tid och pengar.

Hållbara fordon är gynnsamt och vid regelbunden städning där vi följer avtalade punkter kan vi bidra till att bevara fordonets skick över tid. Vid regelbunden städning kan vi även upptäcka eventuella skador som kan åtgärdas i tid innan de blir större.

Professionellt städföretag städar bussar

Skicka en bokningsförfrågan