Kontorstädning i Uppsala

Kontorstädning i Uppsala

Upplän Städ erbjuder professionell kontorsstädning till företag i Uppsala med omnejd. Hos oss är kunden i fokus och vi strävar alltid efter att erbjuda hög kvalitet på vår service och anpassar städningen efter era behov. Tack vare vårt team av dedikerade och erfarna medarbetare kan ni lita på att arbetet utförs noggrant och ansvarsfullt vid varje tillfälle.

Miljön är viktig för oss, därför använder vi endast miljöanpassade produkter när vi städar hos er. Produkterna är av bra kvalitet och hjälper oss uppnå en ren och fräsch arbetsmiljö på ert kontor utan någon negativ miljöpåverkan.

Kontakta oss för mer information och för en kostnadsfri offert skräddarsydd efter era behov och budget.

Skicka en bokningsförfrågan

Vad ingår vid kontorstädning?

Vid kontorstädning ingår vanligtvis dammsugning och moppning av alla golv, dammtorkning av ytor och möbler, rengöring av kök och lunchrum, rengöring av badrum inklusive toaletter, handfat och speglar. Vi tömmer även sopkorgar och byter soppåsar.

Anlita oss för professionell kontorstädning och erbjud dina medarbetare och kunder en ren och fräsch arbetsplats.

Professionell kontorstädning i Uppsala

Boka kontorstädning i Uppsala

Det är enkelt att boka kontorstädning hos oss! Kontakta oss redan idag för att få en kostnadsfri offert anpassad efter era behov. Vi kommer tillsammans överens om vilka tjänster som ska ingå, hur ofta vi ska städa och vilken veckodag som passar bäst.

Med våra professionella städtjänster säkerställer vi en ren och fräsch arbetsmiljö för ditt företag eller kontor. Erbjud dina medarbetare ett hälsosamt arbetsklimat genom att anlita erfarna lokalvårdare med fokus på kvalitet och miljö.

Lämna en bokningsförfrågan i vårt onlineformulär eller kontakta oss via telefon eller e-post.

Städtjänster för kontoret

Städa kontoret regelbundet

Regelbunden kontorstädning

Vi erbjuder regelbunden kontorstädning för företag i Uppsala med omnejd. Med regelbunden städning håller vi er arbetsplats representativ och inspirerande för såväl era medarbetare som besökare.

Anlita proffs för storstädning av kontor

Storstädning av kontor

Är ni i behov av mer omfattande städning kan ni kontakta oss. Vi erbjuder storstädning av kontor och ser till att lokalen blir extra ren. Vid storstädning lägger vi extra fokus på kök och toaletter, eller andra utrymmen ni tycker behöver extra kärlek.

Putsa fönster

Fönsterputsning

Rena fönster på kontoret ger lokalen ett professionellt intryck. Vi erbjuder fönsterputsning vid behov eller på regelbunden basis som komplement till ordinarie kontorstädning. Vid fönsterputsning tar vi med oss alla redskap och rengöringsmedel som behövs och lämnar efter oss skinande rena fönster.

Vi erbjuder flytthjälp för kontor och företag

Flytthjälp

Står företaget inför en flytt kan vi erbjuda flytthjälp. I stället för att bära möbler och ägna arbetstimmar åt att flyttstäda kan ni fokusera på ert arbete. Vi sköter flytten av era möbler, städar er gamla lokal och ser till så ni snabbt kommer i ordning på er nya arbetsplats. Vi koordinerar flytthjälpen efter era behov.

Vanliga frågor om kontorstädning

Vad ingår vid kontorstädning?

Vi anpassar städningen efter era behov, men generellt ingår följande:
– Dammtorkning av alla åtkomliga ytor så som kontorsplatser, lampor, armaturer, hyllor, fönsterbrädor, dörrkarmar etc.
– Rengöring av golv, mattor, eluttag & lister.
– Putsning av speglar och borttagning av fläckar på dörrar, glaspartier, whiteboards etc.
– Tömning av papperskorgar.
– Rättar till stolar i mötesrum, på kontorsplatser, i lunchrum.

I kök och badrum tillkommer utvändig rengöring av köksbänkar, köksluckor, vitvaror, handfat, vattenkranar och toaletter. Vi tömmer sopor och rengör utrymmet för sopkärlen, rengör mikrovågsugnar och kaffemaskiner samt fyller på med förbrukningsvaror så som tvål, diskmedel, pappershanddukar, disktrasor och diskborstar.

Vi kan givetvis skräddarsy upplägget efter era önskemål och behov.

Hur ofta bör kontoret städas?

Hur ofta ett kontor behöver städas varierar mycket beroende på antal anställda, kontorets storlek och typ av verksamhet. Generellt rekommenderar vi kontorstädning minst en gång i veckan för att bibehålla en ren och fräsch arbetsmiljö, men för företag med mer personal eller kundbesök kan det vara nödvändigt med daglig städning eller ett par gånger i veckan.

Vi anpassar vår städning efter företagets behov och lägger tillsammans med er upp en plan för städningen utifrån era behov .

Varför ska jag anlita ett städföretag för kontorsstädning i Uppsala?

Det finns flera fördelar med att anlita en professionell städfirma för kontorstädning. Vår personal är kunniga och erfarna och arbetar med effektiva tekniker och produkter för att uppnå bästa resultat, samtidigt som det sparar tid och energi från dina anställda som kan fokusera på sina arbetsuppgifter i stället för att städa.

Professionell städning anpassas efter företagets behov vilket innebär en bekväm och flexibel lösning.

Erbjuds garanti på kontorstädning?

Vi vill såklart alltid att våra kunder blir nöjda med vår städning och erbjuder därför kvalitetsgaranti på tjänsten. Skulle ni mot förmodan inte bli nöjda med vårt arbete åtgärdar vi bristerna så snart som möjligt.

Upplän Städ erbjuder professionell städhjälp i Uppsala

Därför ska du välja professionell kontorstädning i Uppsala

Arbetsmiljön blir bättre med regelbunden och noggrann kontorstädning. En ren och välskött arbetsplats främjar medarbetarnas hälsa och bidrar till ökat välbefinnande och kreativitet.

Imponera på kunder och affärspartners med ett välstädat kontor. En välskött arbetsplats ger ett professionellt intryck för befintliga och potentiella kunder och hjälper till att stärka företagets varumärkesimage.

Spara pengar genom att outsourca kontorstädningen till ett professionellt städföretag. Det frigör tid för dina medarbetare att fokusera helhjärtat på sina arbetsuppgifter i stället för att ägna tid åt städning

Kontorstädning i Uppsala

Skicka en bokningsförfrågan