hotellstädning i uppsala

Hotellstädning

Vi på Upplän Städ vet vad hotellstädning kräver. Våra medarbetare har i snitt över 5 års erfarenhet av hotellstädning och vi ser till så era gäster får njuta av rena och fräscha hotellrum.

Vi kan kostnadseffektivt utföra rumsstädning, städningar av allmänna ytor, fönsterputsning, storstädning, golvvård m.m. Vi anpassar oss efter hotellets rutiner och städmetoder och erbjuder vår bästa kompetens inom miljövänlig hotellstädning.

Kontakta oss för mer information och offert.

Skicka en bokningsförfrågan

Vad ingår vid hotellstädning?

Vid hotellstädning ingår städning av rum och allmänna utrymmen. Vi utför dammtorkning och fuktmoppning av golv, dammtorkning av dörrkarmar, lister och öppna ytor samt fönsterputsning och mer omfattande storstädningar vid behov. Vid bokning av hotellstädning kommer vi tillsammans överens om vilka tjänster som ska ingå för just ditt hotell, samt vilken dag, tid och hur ofta städningen ska utföras.

Kontakta oss för mer information och för att få en kostnadsfri offert på hotellstädning i Uppsala.

hotellstädning i uppsala

Boka hotellstädning i Uppsala

Är du i behov av professionell hotellstädning finns vi här. Vi på Upplän Städ består av ett team erfarna och kunniga medarbetare som gör sitt yttersta för att säkerställa högsta kvalitet på städning.

Vid hotellstädning ser vi till så hotellrummen och alla allmänna ytor är rena och fräscha så att dina medarbetare och gäster kan vistas i en trevlig atmosfär.

Boka hotellstädning i Uppsala enkelt genom att kontakta oss. Skicka en bokningsförfrågan via e-post, lämna dina uppgifter i formuläret på vår hemsida eller ring oss så berättar vi mer om tjänsten.

Vanliga frågor om kontorstädning

Vad ingår vid hotellstädning?

Vid hotellstädning ser vi till att hotellrummen städas noggrant och är fräscht inför varje ny gäst. Till de vanliga städrutinerna hör dammsugning, moppning av golv, dammtorkning, fläckborttagning, städning av toalett och dusch, tömning av papperskorgar och avtorkning av speglar och fönster. Vi fyller på med förbrukningsprodukter, byter sängkläder och bäddar sängen.

Förutom hotellrum städar vi även hotellets övriga ytor, som korridorer, matsal, lobby, personalutrymmen med mera.

Hur ofta städas hotell?

Det är viktigt för hotellgästerna att hotellet är rent och fräscht och generellt sker städ av hotellrum dagligen eller efter varje utcheckning. Allmänna utrymmen som restauranger, korridorer och lobby städas eller ses över flera gånger dagligen, och även toaletter, gym etc. bör ses över regelbundet under dagen.

Mer omfattande rengöring av t.ex. mattor, möbler och andra mindre belastade ytor kan rengöras på veckobasis eller vid behov. Vi hjälper till att lägga upp ett städschema som passar ditt hotell.

Varför ska jag anlita ett städföretag för hotellstädning i Uppsala?

Våra medarbetare har lång erfarenhet av hotellstädning och vet vad som krävs för att personal och gäster ska trivas. Vi utför rumstädning, städning av allmänna ytor, fönsterputsning, golvvård och storstädning effektivt vilket även blir kostnadseffektivt för hotellet.

Erbjuds garanti på hotellstädning?

Vi vill såklart alltid att våra kunder blir nöjda med vår städning och erbjuder därför kvalitetsgaranti på tjänsten. Skulle ni mot förmodan inte bli nöjda med vårt arbete åtgärdar vi bristerna så snart som möjligt.

hotellstädning i uppsala

Skicka en bokningsförfrågan