butikstädning i Uppsala

Butikstädning

Letar du efter en seriös aktör för professionell städning i din butik? Då har du kommit rätt. Vi på Upplän Städ erbjuder butikstäd av hög kvalitet i Uppsala med omnejd. Vi är flexibla och anpassar städschemat efter butikens öppettider.

Vårt mål är att erbjuda er en ren och fräsch butiksmiljö där både era medarbetare och kunder kan trivas. Våra rutinerade medarbetare arbetar noggrant och effektivt och vi använder oss alltid av miljövänliga produkter för er och miljöns hälsa.

Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert på butikstädning.

Skicka en bokningsförfrågan

Vad ingår vid butikstädning?

Vid butikstädning strävar vi efter att upprätthålla en ren och välkomnande miljö för medarbetare och kunder. Vi anpassar tjänsten efter era behov men några förslag på vad som kan ingå är dammsugning och moppning av golv, rengöring av skyltfönster och entrédörrar, dammtorkning av hyllor, bänkar och öppna ytor samt rengöring av kassadiskar och områden för kundservice. Toaletter och andra allmänna utrymmen samt personalutrymmen kan också ingå.

Det är viktigt att butikstädning sker regelbundet för att upprätthålla en ren och hygienisk miljö. Väljer du att anlita oss för professionell butikstädning kommer vi tillsammans överens om hur ofta städningen ska utföras samt vilken veckodag och tid som passar er bäst.

Ren och fräsch butik

Boka butikstädning i Uppsala

Butikstädning i Uppsala bokas enkelt genom att du kontaktar oss eller fyller i vårt bokningsformulär på hemsidan. Vi erbjuder en kostnadsfri offert på butikstädning anpassad efter era behov. Tillsammans kommer vi överens om vilka tjänster som ska ingå, hur ofta vi ska städa och vilken dag och tid som passar bäst. Vi är flexibla och anpassar oss efter butikens öppettider.

Vi erbjuder butikstädning utförd av erfarna lokalvårdare och garanterar städning av hög kvalitet. Våra medarbetare arbetar noggrant med kundens behov i fokus.

Lämna en bokningsförfrågan i vårt onlineformulär eller kontakta oss via telefon eller e-post.

Vanliga frågor om butikstädning

Vad ingår vid butikstädning?

Vid butikstädning ingår vanligtvis dammsugning och moppning av golv, rengöring av kassadisk, avtorkning av hyllor, tömning av papperskorgar, rengöring av entré och toaletter samt städning av personalutrymme.

Varje butik har individuella behov och vi anpassar städningen därefter.

Hur ofta bör en butik städas?

Beroende på butikens storlek, mängden kunder och antalet anställda varierar behovet av städning mycket från butik till butik. Vår generella rekommendation är att städa butiken regelbundet, och hur ofta det bör vara beror helt enkelt på just din butik behöver.

Varför ska jag anlita ett städföretag för butikstädning i Uppsala?

Att anlita en professionell städfirma för butikstädning är en smidig lösning. Vi erbjuder städning och service av hög kvalitet och våra erfarna medarbetare utför våra tjänster effektivt och noggrant. Med tillgång till professionella städprodukter och utrustning av hög kvalitet kan vi leverera bästa tänkbara resultat.

Erbjuds garanti på butikstädning?

Vi vill såklart alltid att våra kunder blir nöjda med vår städning och erbjuder därför kvalitetsgaranti på tjänsten. Skulle ni mot förmodan inte bli nöjda med vårt arbete åtgärdar vi bristerna så snart som möjligt.

butikstädning i Uppsala

Skicka en bokningsförfrågan