Vi erbjuder professionella

Städtjänster i Uppsala

Vi erbjuder lokalvård för kontor, butik och hotell samt hemstädning, flyttstädning och fönsterputsning för företag och privatpersoner. Läs mer om våra tjänster nedan.

Kontorstädning i Uppsala

Kontorsstädning

Erbjud dina medarbetare en ren och harmonisk kontorsmiljö med hjälp av vår professionella kontorsstädning. Vi håller ditt kontor rent så att dina medarbetare kan fokusera helt på sitt arbete.

Läs mer…

butikstädning i Uppsala

Butiksstädning

Håll din butik ren och fräsch. Våra rutinerade medarbetare städar effektivt och noggrant på tider som passar er. Vi är flexibla och anpassar städningen efter butikens behov.

Läs mer…

Hemstädning i Uppsala län

Hemstädning

Önskar du mer tid över till annat än att städa? Anlita oss för hemstädning! Vi erbjuder hemstädning regelbundet eller vid behov, valet är ditt.

Läs mer…

fönsterputsning i Uppsala

Fönsterputsning

Vid professionell fönsterputsning får du din utsikt tillbaka och kan se ut genom rena fönster utan fläckar och ränder. Vi är experter på fönsterputsning!

Läs mer…

flyttstäd uppsala

Flyttstädning

Att flytta är krävande, anlita oss för flyttstäd och få mer tid över för annat! Vi städar ditt gamla boende grundligt och säkerställer att nästa person kan flytta in i ett rent hem.

Läs mer…

Professionell flytthjälp i Uppsala

Flytthjälp

Med vår hjälp går din flytt enklare! Vi erbjuder professionell flytthjälp för privatperson och företag och förenklar hela processen med packning, transport och uppackning efter kundens önskemål.

Läs mer…

hotellstädning i uppsala

Hotellstädning

Alla hotellgäster uppskattar välstädade hotellrum. Vi erbjuder effektiv och noggrann städning av hotellrum och hotellets allmänna utrymmen, samt personalutrymmen.

Läs mer…

Professionellt städföretag städar bussar

Fordonsstädning

Vi utför professionell städning av fordon och transportbilar som verkar i kollektivtrafiken. Kontakta oss för effektiv och förmånlig städning av buss, tåg, flyg eller färja.

Läs mer…

Städtjänster för privatperson och företag

Släpp kraven på att fixa det perfekta hemmet – överlåt det till ett proffs istället. Vi på Upplän Städ vet hur svårt det är att få tiden att räcka till och vi hjälper dig i vardagen, så som du vill ha det. Välkommen att boka oss för städning vid behov, eller signa upp dig på regelbunden städning av ditt hem, kontor eller butikslokal.

Vi erbjuder professionella städtjänster för privatperson och företag i Uppsala med omnejd. Många av våra kunder abonnerar på veckostädning medan andra anlitar oss mer sällan eller vid behov, du väljer själv vad du har behov av.

Kontakta oss idag för att boka ett kostnadsfritt hembesök, så hittar vi tillsammans en plan som passar dig.