fönsterputsning i Uppsala

Fönsterputsning

Anlita oss så får du skinade rena fönster, fria från smuts och stänk. Vi putsar alla sidor av glasen och har med oss alla produkter som behövs för att uppnå bästa resultat.

Vi jobbar med både fasta priser och timpris.
För privatpersoner: från 90 kr/h inkl. städmaterial efter RUT-avdrag.
För företag: från 180 kr/h.

Skicka en offertförfrågan via vår hemsida för mer information om detaljerna.
Vi kontaktar dig så fort vi kan!

Skicka en bokningsförfrågan

Vad ingår vid fönsterputsning?

Våra skickliga fönsterputsare ser till att göra dina fönster fria från smuts och stänk så att du kan njuta av utsikten igen. Vi tar med oss all utrustning och medel som krävs för att putsa dina fönster.

Vid fönsterputsning putsar vi alla sidor av fönsterrutorna. För att uppnå absolut bästa resultat rekommenderar vi att boka till rengöring av fönsterkarmarna, men det är såklart frivilligt.

rena fönster

Boka fönsterputsning i Uppsala

Butikstädning i Uppsala bokas enkelt genom att du kontaktar oss eller fyller i vårt bokningsformulär på hemsidan. Vi erbjuder en kostnadsfri offert på butikstädning anpassad efter era behov. Tillsammans kommer vi överens om vilka tjänster som ska ingå, hur ofta vi ska städa och vilken dag och tid som passar bäst. Vi är flexibla och anpassar oss efter butikens öppettider.

Vi erbjuder butikstädning utförd av erfarna lokalvårdare och garanterar städning av hög kvalitet. Våra medarbetare arbetar noggrant med kundens behov i fokus.

Lämna en bokningsförfrågan i vårt onlineformulär eller kontakta oss via telefon eller e-post.

Vanliga frågor om fönsterputsning

Hur ofta ska jag putsa mina fönster?

Det beror på flera faktorer, exempelvis din omgivning, vädret och såklart dina egna preferenser. Pollen, luftföroreingar, väderförhållanden, avgaser och damm, rökning och matlagning är några faktorer som kan påverka dina fönster. Generellt brukar vi säga att fönsterputsning ska utföras minst en gång om året, men vid smutsig omgivning eller önskan om renare fönster kan du med fördel putsa dem oftare.

Vad är fördelarna med att anlita proffs för fönsterputsning?

Att anlita professionella fönsterputsare ger ett resultat av hög kvalitet fritt från ränder och fläckar. Vi har rätt utrustning och den kunskap som krävs för att uppnå bästa resultat, dessutom kan vi tack vare vår erfarenhet arbeta mycket effektivt med dina fönster. Att uppnå samma resultat på egen hand kräver tid, tålamod och kunskap.

Kan jag göra något för att undvika att fönstren blir smutsiga igen efter putsning?

Det är svårt att undvika smuts på fönsterrutor men genom att rengöra ytorna bredvid fönstret (fönsterkarmar, persienner etc.) regelbundet håller sig fönstret rent längre. Det finns även behandling för fönster som hjälper till att avvisa smuts och vatten utifrån.

Lämnar ni garanti på fönsterputsning?

Absolut, vi erbjuder kvalitetsgaranti på alla våra tjänster. Det innebär att vi återställer eventuella brister om du som kund mot förmodan inte är nöjd med vår fönsterputsning.

3 steg till rena fönster

Boka professionell fönsterputsning

Visst kan du putsa dina fönster själv, men resultatet blir nästan aldrig lika bra som när du låter en professionell städfirma göra det. Boka fönsterputs direkt hos oss! Ange hur många fönster det rör sig om och vilken dag du önskar få det utfört, så återkommer vi med ett prisförslag.

Förberedelser

När det närmar sig fönsterputsning finns det några enkla förberedelser du behöver göra. Flytta på möbler som står vid fönster och plocka bort föremål från fönsterbrädorna. Har du fönster med fönsterlås behöver vi tillgång till nycklarna.

Putsat och klart

Våra proffsiga medarbetare putsar dina fönster fria från smuts och stänk, och du kan njuta av utsikten igen. Snabbt, smidigt och enkelt!

Putsa fönster
fönsterputsning i Uppsala

Skicka en bokningsförfrågan